WiFi Expert

Ervaart u internetproblemen, zoals kabelproblemen, of een storing? En zoekt u daarom een monteur aan huis? Stoort uw TV of heeft u blokken in beeld? Een slecht wifi-bereik?

Zoekt u hulp voor het aansluiten van uw ZIGGO- of KPN-pakket zonder de twee weken wachttijd? Wilt u al uw kabels uit het zicht en netjes weggewerkt hebben? Wij zijn u graag van dienst.

Bel ons +31620479882 offerte

Voor elk Wifi probleem een oplossing

Uw Wifi Expert in Amsterdam werkt door heel Nederland om uw problemen op locatie op te lossen. Van het oplossen van storingen of het uitbreiden van uw draadloze netwerk onze monteurs staan voor u klaar. Beijk de reviews van Uw Wifi Expert maar eens en zie al onze tevreden klanten.

Wat voor Wifi probleem u ook heeft wij lossen het op. Ook voor uitbreiding van uw bestaande netwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze werkwijze: in 3 simpele stappen regelt u uw klus!

Hoe kunnen we u helpen om overal wifi te realiseren?

De specialisten van Uw Wifi Expert analyseren het netwerk zorgvuldig om tot de beste oplossing te komen. Andere essentiële informatie is onder meer de afmetingen van het gebied, het doel van het gebied (thuis, school, stadion, enz.), behoeften, mogelijke aangesloten apparaten, architectonische bijzonderheden van het gebouw extra sterke obstakels, enz.

We komen tot de meest geschikte beslissing over de hoeveelheid en plaatsing van wifi-routers, basisstations en toegangspunten. Ons team zorgt ervoor dat je overal in huis of bedrijf snel en hoogwaardige Wifi krijgt. 

Op zoek naar hoe u wifi-problemen zelf kunt oplossen?

We begrijpen dat er niet één universele 100% effectieve behandeling is voor alle problemen die u kunt hebben, maar we willen graag wat nuttig advies met u delen dat nuttig kan zijn om te overwegen voordat u contact opneemt met specialisten. Het kan ook de oplossing van uw probleem door professionals versnellen.

Hier zijn de meest voorkomende tips om wifi-storingen op te lossen:

 • zorg ervoor dat u een uniek wachtwoord voor uw netwerk instelt

 • update

 • reset uw router

 • verplaats uw wifi-router – hoe meer centrale positie deze heeft, hoe beter

 • breid uw draadloze netwerk uit voor volledige gebiedsdekking

 • verander het kanaal op uw router

 • gebruik tools voor het oplossen van problemen met wifi

 • Vervang het modem of router.

Ervaar je nog steeds wifi-problemen? Dan kunnen wij helpen

Uw Wifi Expert zal je zeker helpen met eventuele storingen (geen signaal, langzaam signaal, lage snelheid, kan geen apparaat vinden, geen verbinding, etc.). 

 

Hier is een lijst met de meest voorkomende wifi-problemen die onze klanten ervaren:

 • trage of geen internettoegang op bepaalde plaatsen (delen van het gebouw, kamers) of overal;

 • geen internet verbinding;

 • geen apparaat(en) in uw netwerk (maakt geen verbinding);

 • verbindingen vallen weg.

Wij zijn een team van experts die bij u thuis komen en uw wifi-problemen oplossen. Wij bieden een breed scala aan diensten.

Vrijblijvende offerte
Wifi problemen?

Wifi Expert helpt u aan huis

Wat betekenen mesh, multiroom internet? Wat heeft u nodig voor uw woning? U kunt bij ons aan terecht voor het verbeteren van uw draadloos internet. Wilt u zeker zijn van een goed netwerk bij u thuis? Als u een offerteaanvraag doet, komen wij bij u langs wanneer het u uitkomt om elke kamer in uw huis te controleren op dekking, snelheid en stabiliteit.

Wanneer het internet om wat voor reden dan ook niet meer werkt, merkt u hoe belangrijk het is en hoeveel het voor u betekent. Wanneer het zo traag is dat u een kopje koffie kunt zetten voordat een pagina geladen is, kunt u in de problemen komen.

Als je vaak problemen hebt met je wi-fi netwerk, dan moet je het misschien laten verbeteren of versterken. U kunt advies op maat krijgen van onze wifi monteurs.

Afspraak maken

Overige diensten:

Perfect Wifi

Uw Wifi Expert biedt de totaaloplossing voor stabiele wifi in het hele huis, bedrijf of kantoor. Signaal verbetering en uitbreidingen voor een perfecte Wifi dekking

Meer info

TV-signaal verbeteren

Onze monteurs zorgen dat u kunt genieten van een goed digitaal beeld op al uw TV’s. Onze monteurs trekken indien nodig nieuwe coaxkabels voor een perfect TV signaal.

Meer info

Binnenhuisbekabeling

Heeft u problemen met uw binnenhuisbekabeling? Of moeten er nieuwe kabels aangelegd worden? Wat uw problemen ook is, wij lossen ze op.

Meer info

De voordelen van uw-wifiexpert.nl

 • 25 jaar ervaring
 • Snelle service op locatie
 • Eerlijke prijzen

Expert op het gebied van een snel wifi signaal en het oplossen van storingen aan uw wifi netwerk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanvraag starten
 
Vrijblijvende offerte aanvraag wifi expert
Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte.
 
Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid!
 
Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Nieuwe aanvraag bij Uw Wifi Expert
Naam
Naam
Selecteer uw dienst

Wifi Expert

Draadloos internet is een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. De dagen dat we een laptop op een netwerkkabel moesten aansluiten om toegang tot internet te krijgen, zijn voorbij.
 
Niet alleen onze telefoons, tablets en computers zijn verbonden met het internet, maar ook steeds meer apparaten in huis werken met Wifi. Door je tv of audiosysteem aan te sluiten op je thuisnetwerk.
 
Zo kun je snel je favoriete films, series of muziek streamen, en door slimme lampen en een slimme thermostaat aan te sluiten kun je, je telefoon gebruiken om de lichten aan te doen. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe termen en technieken bijgekomen op het gebied van draadloos internet.
 
Ervaart u problemen met uw draadloos netwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze monteurs zijn gespecialiseerd in een perfect wifi signaal. Zo maken ze van een traag wifi netwerk weer een super snel draadloos netwerk.
Bent u benieuwd naar onze tarieven en heeft u hulp nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij komen indien gewenst bij u op locatie langs.
 

No cure no pay

Lossen wij uw problemen niet op? Dit houdt in dat u pas betaald wanneer wij de situatie kunnen verbeteren.

OFFERTE

Waarom kiezen voor
Uw-WifiExpert.nl?