...

Netwerkkabels trekken voor scholen

Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan, dan bieden wij de beste oplossing op maat.

- Geruisloze en veilige verbinding
- Optimale Wifi snelheid
- Verbinding in elk deel van het gebouw
- De nieuwste mesh technologie
- Netwerkkabels netjes weggewerkt

Vraag offerte aan

Netwerkkabels trekken voor scholen

Netwerkkabels trekken voor scholen en organisaties

Scholen zijn tegenwoordig digitaler dan ooit. De kwaliteit van onderwijs is nooit zo afhankelijk geweest van de kwaliteit van de internetverbinding. Uw WiFiExpert regelt de complete netwerkbekabeling op uw school en is ieder moment beschikbaar om uw oude netwerkbekabeling te vernieuwen of te vervangen. Uw school gaat immers mee met de tijd!

Wat is de beste tijd om netwerkkabels te trekken voor scholen en organisaties?

Het trekken van kabels hoeft geen lange periode in beslag te nemen, maar legt wel uw netwerk tijdelijk plat. De vakantieperiodes dienen zich hier daarom het beste voor. Deze periodes lenen zich ook erg goed voor de installatie van een perfecte WiFi verbinding en het vernieuwen van oude netwerkverbindingen.

Netwerken voor scholen
Netwerken en organisaties

Gecertificeerde WiFi monteurs

Een snelle, kwalitatieve en veilige verbinding is van vitaal belang voor het draaiende houden van onderwijs. Daarom wordt de netwerkbekabeling verzorgd door onze gecertificeerde WiFi monteurs die volgens internationale richtlijnen te werk gaan. Zij hebben ruime ervaring met WiFi en netwerkbekabeling. Ervaring die terug te zien is in hun vakkundigheid en professionaliteit.

alleen de beste en juiste netwerk kabels voor uw school

Uw WiFiexpert werkt enkel met de beste kwaliteit kabels voor uw netwerk. Uw school behelst de toekomst en dat verdient topmateriaal. Zo werken wij met nieuwste CAT6 netwerk kabels die op basis van de IEEE 802.11a/b/g/n-normen goedgekeurd zijn. Deze kabels zijn uitgerust met technologie die hoogfrequente signalen beter aankunnen dan conventionele kabels. Het gebruik van de juiste netwerkkabels verzekert uw school van een geruisloze verbinding waar u op kunt vertrouwen.

Netwerken en organisaties

Uw school neemt de kwaliteit van haar onderwijs serieus en wij nemen netwerkbekabeling serieus. Samen met u werken we graag naar de beste oplossing zodat uw personeel en leerlingen een perfecte WiFi verbinding kunnen ontvangen en zodat uw onderwijs kunt leveren wat bij de eenentwintigste eeuw past.

Plan je afspraak in 3 simpele stappen

×