...

Ons doel is simpel, uw pand of organisatie pas verlaten wanneer u perfecte wifi geniet. Eerder dan dat is ons werk niet af.

Perfect WiFi?

Onze monteurs. Daar zijn we trots op. Zij leveren onze klanten namelijk elke dag topservice aan die met een 5 van 5 wordt beoordeeld. Na het bezoek van Uw Wifi Expert bent u gegarandeerd van veilig en snel internet.

- Geruisloze en veilige verbinding
- Optimale Wifi snelheid
- Verbinding in elk deel van het gebouw
- De nieuwste mesh technologie
- Netwerkkabels netjes weggewerkt

Vraag offerte aan

Netwerkkabels trekken voor scholen

Geen puzzelstuk, maar totaaloplossing

Na meer dan twee decennia aan ervaring kunnen wij een totaaloplossing bieden. Één partij voor al uw wensen. Tegenwoordig zijn alle levensfacetten verbonden aan WiFi. Daarom zorgen wij ook voor een stabiel TV signaal en helpen onze monteurs u met alle overige binnenhuis bekabeling.

Wifi tot in de verste vierkante meter

Of u zich begeeft op de 35e verdieping of in een eengezinswoning, wij zorgen dat u overal sterke wifi geniet. Bij installatie houden wij rekening met de isolatie en indeling van uw huis. Zo voorkomen we dat een tweede bezoekje nodig is en kunt u direct vanuit uw tuin, zolder en kelder verbinden.

Netwerken voor scholen
Netwerken en organisaties

Wij begrijpen uw grootste zorg

Een verbinding die voor het grootste deel werkt, daar heeft u niets aan. U moet áltijd in verbinding blijven. Geen haperingen of instabiel netwerk dat blijft hangen. Want juist tijdens het Netflixen of het verwerken van belangrijke bestanden op kantoor, mag het niet misgaan. Wij begrijpen dat. Wij fixen dat.

Plan je afspraak in 3 simpele stappen

×