...

Onze diensten

Kabels trekken

Internetverbinding wanneer iedere seconde telt

De laatste penalty in de 90e minuut, de laatste MB van een belangrijke documentoverdracht of de live bekendmaking van De Mol. Het zijn momenten dat uw internetverbinding niet mag uitvallen. Uw wens, onze expertise. Wij trekken kabels vanuit uw meterkast en verbinden uw gehele woning aan de netwerkverbinding. Ongeacht de ruimte, de verbinding is overal sterk, snel en stabiel.

Kabels trekken voor alle woningen

Kabels trekken doen wij voor ieder type woning. Van herenhuis tot aan nieuwbouwwoning. Wij kunnen vanuit iedere meterkast een verbinding aanleggen. Binnen afzienbare tijd hebben we uw meterkast verbonden met elk gewenst apparaat. Heeft u een nieuwbouwwoning? Dan zal het bezoek door onze monteurs nog korter duren. Deze woningen zijn namelijk vaak al voorzien van kabelgoten in de muur. Zijn deze niet aanwezig? Ook dan slagen wij er in om uw volledige woning te voorzien van een ijzersterk WiFi netwerk.

Problemen met binnenhuis bekabeling?

Huishoudens staan in verbinding met tientallen apparaten. Een probleem in dat netwerk wilt u snel en accuraat opgelost hebben. Wij helpen u graag met uw binnenhuis bekabeling. Daarmee duiden wij op alle bekabeling tussen uw hoofdaansluiting (router/modem) en uw digitale ontvanger of TV-toestel. Alle stekkers, kabels, splitters, signaalversterkers en wandcontactdozen vallen daar dus onder. Waar uw provider stopt, start onze missie: u voorzien van een zorgeloze internetverbinding en het bieden van de oplossing voor ieder netwerkprobleem.

Wifi installatie, kabels trekken en glasvezel installatie aan huis
Wifi Installatie
WiFi Monteurs met begrip voor uw zorg
Draadloos internet hangt soms aan een zijden draadje en dat roept enorm veel frustratie op. Onze gecertificeerde monteurs begrijpen dat en dragen de volledige zorg over uw WiFi verbinding. U kunt daar niet urenlang mee wachten, en daar zijn zij in getraind. Binnen enkele ogenblikken draaien al uw systemen en apparaten weer op vlekkeloos WiFi netwerk.
Trotste WiFi pioniers
Al sinds computers een hele kast in beslag namen zijn wij actief als WiFi expert. In al deze jaren hebben we een steevaste focus gehad: werken naar de beste kwaliteit haalbaar. Ons streven is de afgelopen 25 jaar ongewijzigd gebleven, maar de bit snelheid die onze WiFi verbinding aankan, is ieder jaar toegenomen. Hoewel onze werkwijze steeds optimaler, vakkundiger en professioneler is geworden, bewaken we altijd de eerlijkheid en correctheid van onze prijzen. We bewegen mee met de markt en de laatste ontwikkelingen, maar onze prijzen zijn blijvend scherp.
Altijd de nieuwste WiFi in huis
We zouden ons geen expert mogen noemen zonder premium aanbod van WiFi netwerken. WiFi 6 is momenteel de nieuwste versie die de hoogste prestaties levert. Deze verbinding vergroot de capaciteit van het netwerk en verkleint de kans op haperingen tot een absoluut minimum. Wij bekijken graag samen met u welke apparaten reeds capabel zijn om aan WiFi 6 verbonden te worden.
Wifi installatie, kabels trekken en glasvezel installatie aan huis
Glasvezel Installatie
Glasvezel is de toekomst
De digitalisering van ons leven vraagt om snellere, krachtigere verbinding. Glasvezel is de toekomst en biedt een totaaloplossing. Beperkte connectiviteit is verleden tijd. Met een glasvezel installatie kiest u voor de hoogste internetsnelheden en de beste prestatie.
De snelste glasvezel installatie
De snelheid en kracht van glasvezel wilt u ervaren en wel direct. Onze monteurs zullen uw bakkie graag aannemen, maar kunnen voor de laatste slok al klaar zijn. Binnen enkele minuten kunnen de glasvezel verbinding operationeel maken. Zo kunt u binnen afzienbare tijd verder gaan op de orde van de dag.
Wifi installatie, kabels trekken en glasvezel installatie aan huis
×