...

Wat zeggen klanten over ons

Recensies en Google reviews

5.0

Alice Boter
Alice Boter
2023-01-28
Na 2 monteurs van een ander bedrijf die het niet voor elkaar kregen nu gelukkig geweldig geholpen. Prima en snelle service, heb nu super wifi door hele huis.
Jan Meeuwissen
Jan Meeuwissen
2023-01-27
We hadden een uitdaging met het aansluiten van door de aannemer aangelegde kabels. Het waren de verkeerde kabels, die zeer moeilijk aangesloten konden worden. Maar er werd niet opgegeven en het is gelukt! Vakman pur sung! En ook nog eens een erg prettig persoon. Aanrader!
Randy Beer
Randy Beer
2023-01-27
Waar Ziggo mij niet kon helpen heeft de WifiExpert top vakmanschap geleverd! Oprecht advies gekregen van een deskundig professional die zijn vak verstaat. Hoge kwaliteit materiaal en dienstverlening voor een schappelijke prijs! Dit alles met een glimlach en klantenservice naar mijn hart! S.O. naar Ibrahim !!
Mourad Idrissi
Mourad Idrissi
2023-01-26
Deze mensen hebben top service wat op treft u wifi aan huis bedrijf Ze reageerde zo snel en flexibel dat ze zijn niet normaal zeker een aanrader
jeroen kroes
jeroen kroes
2023-01-26
Samir kwam op de afgesproken tijd, tarieven waren vooraf besproken en de gewerkte uren kwamen overeen met het geen wat Samir van te voren had aangegeven wat hij verwachtte. Ook de kabels netjes weggewerkt achter de blinde platen die er al inzaten. Helemaal tevreden dus.
Sofie Schudde
Sofie Schudde
2023-01-21
Heel snel en kundig geholpen door Ibrahim!
Regina Ramcharan
Regina Ramcharan
2023-01-14
Top service, internet kabels op 2 verdiepingen laten trekken. Allemaal mooi en professioneel afgewerkt. Samir heeft alles ook goed uitgelegd wat hij precies allemaal doet tijdens zijn werkzaamheden en kwam met goeie oplossingen voor lastige situaties. Wij zijn blij met het resultaat!
lian sjollema
lian sjollema
2022-12-31
Zeer kundige monteur voor wie wifi geen geheimen heeft. Heeft onze aansluiting geoptimaliseerd en wifi verbeterd. Top! Very skilled technician for whom wifi has no secrets. Optimized our connection and improved wifi. Super!
Hans Verheijde
Hans Verheijde
2022-12-31
Zeer vriendelijke en kundige professionals. Goed advies en snel en goed het werk uitgevoerd. Top bedrijf!
barry deij
barry deij
2022-12-31
Enthousiast, verstaat z'n vak en behulpzaam. Fijne ervaring en zal dit bedrijf zeker onthouden voor toekomstige werkzaamheden.
×