...

UTP kabel trekken

[wpseo_breadcrumb]

Experts in het trekken van UTP kabels

UTP kabel laten trekken door een expert? We bieden een breed scala aan kabelstrekdiensten, van een enkele kabeltrek tot installaties met meerdere circuits, geen taak is te klein of te groot.

Vertrouw op de gespecialiseerde kabeltrekkers

Een zorgvuldige planning gecombineerd met jarenlange ervaring en goed opgeleid personeel zorgen ervoor dat onze kabelinstallaties veilig, zorgvuldig en op tijd worden uitgevoerd. We gebruiken de nieuwste installaties en apparatuur, waaronder kabellieren, kabelhaspels en rollen, die allemaal zorgvuldig worden onderhouden en regelmatig worden geïnspecteerd om te voldoen aan de huidige wetgeving.

We begrijpen de fijne kneepjes van kabelinstallatie

We beschikken over een grondige kennis van het trekken van kabels en het oplossen van storingen. Wij zijn daarom meer dan in staat om een ​​volledig uitgebreide service aan onze klanten te bieden.

Bij ons aan het juiste adres

Thuisnetwerk Installatie met behulp van de nieuwste netwerkbekabeling, CAT6, CAT6a, CAT7 Ethernet-bekabeling voor de thuisgebruiker of kleine bedrijfsruimte. Van een CAT6 Ethernet-netwerkkabel met één punt voor een pc, Smart TV, PS4 of XBOX tot meerdere CAT5e-, CAT6-, CAT6a Ethernet- of RJ45-uitgangen in een huis of klein bedrijf, waardoor een supersnel Local Area Network wordt gecreëerd dat bekend staat als een LAN.

Wij zijn gespecialiseerd in thuisnetwerkinstallaties en gebruiken onze schat aan ervaring om meerdere computers of apparaten op uw eigen netwerk aan te sluiten via netwerkswitches, Ethernet-bekabeling, datapatchpanelen en point-to-point. Ons werk omvat ook de beëindiging van alle CAT5e-, CAT6-kabels, stopcontacten, frontplaten, schakelaars. Nieuwe netwerkinstallaties en upgrades van bestaande netwerken, patchpanelen en datakast installatie. Het leveren van betrouwbare netwerk- en datakabelinstallaties voor particulieren en bedrijven.

Jarenlange ervaring en expertise

Best beoordeeld
Meer dan 25 jaar ervaring
Snelle service

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,1

Wij scoren een 9,1

100% van onze klanten beveelt ons aan.

kabels trekken

Werkwijze

In 3 simpele stappen regelt u uw klus!

Kabel trekken

01.

Doe een aanvraag bij ons

Vul uw gegevens in via ons aanvraagformulier en laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn.
Utp kabels trekken

02.

Een afspraak inplannen

Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een afspraak om zo snel mogelijk bij u op locatie langs te komen.
Kabels trekken

03.

Wij komen bij u langs!

We leveren alle benodigde materialen en zorgen ervoor dat uw problemen binnen een mum van tijd zijn verholpen.

De voordelen van uw-wifiexpert.nl.

Best beoordeeld!

Wij scoren een 9.1! Dat zegt misschien niet alles, maar het zegt wel veel.

Meer dan 25 jaar ervaring

Als wij de situatie niet kunnen verbeteren berekenen wij geen kosten! Dat is onze garantie.

Snelle service

Kabelproblemen? Wij sturen u super snel een monteur die een oplossing zal bieden!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte. Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid! Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.
Aanvraag starten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De complete gids voor het vervangen en onderhouden van uw thuisnetwerkkabels

Inleiding: Wat is een UTP-kabel en waarom is deze belangrijk?
UTP staat voor unshielded twisted pair (heeft geen elektromagnetische afscherming). Ze zijn het meest populaire type Ethernet-kabel dat tegenwoordig wordt gebruikt. UTP-kabels zijn gebouwd met dradenparen die in elkaar zijn gedraaid om interferentie te verminderen en de transmissie-efficiëntie te verhogen.

Er zijn twee soorten UTP-kabels – Cat 3 en Cat 6. Cat 6 is de nieuwere versie die betrouwbaarder is en hogere transmissiesnelheden heeft omdat deze vier paar draden bevat in plaats van twee.

Een van de belangrijkste aspecten van het onderhouden van een thuisnetwerk is ervoor te zorgen dat al uw kabels in topvorm zijn. Een Ethernet-kabel, ook wel netwerkkabel genoemd, kan worden gebruikt om de ene computer met de andere te verbinden. Het is het medium dat Ethernet-gegevens verzendt tussen apparaten op een bepaald netwerk. Een van de meest voorkomende soorten Ethernet-kabels staat bekend als categorie 5e of Cat5e

Wat u moet weten bij het vervangen van uw UTP-kabels

Het is noodzakelijk om de draaddiktes en kabeltypes te kennen voordat u kabels kunt kopen. U moet ook weten hoe u fouten kunt voorkomen bij het installeren van kabels.

Lees de volgende informatie om erachter te komen wat u moet weten voordat u uw UTP-kabels vervangt

UTP-kabels worden gebruikt in Ethernet-netwerken en zijn te vinden in veel huizen en kantoren. Het wordt ook wel Cat 5, Cat 5e of Cat 6 genoemd. UTP-kabels dragen signalen over koperdraden en hebben meestal acht geleiders. De vier paar draden verzenden gelijktijdig gegevens.

Hoe u uw thuisnetwerkdraden en UTP-kabels kunt vervangen

Het is belangrijk om waakzaam te zijn over de beveiliging van uw netwerk en de prestaties ervan. Een netwerkkabel zal het niet snijden! Het beperkt niet alleen de prestaties, maar het vormt ook een verhoogd beveiligingsrisico.
De beste manier om uw thuisnetwerkdraden en UTP-kabels te vervangen, is met glasvezelkabels die u een tweerichtingsverbinding en meer bandbreedte bieden voor uw huis of kantoor.

Kabel trekken door bestaande buis
Wanneer uw woning geen loze leidingen heeft of als deze al in gebruik zijn, kunt u geen utp kabels trekken door bestaande buis. Dan is het mogelijk om de netwerkkabels op de oudewetse manier aan te leggen. Zoals: via het plafond, door de muur of onder de vloer. Maar u kunt ook de kabel boven of onderlangs de plint trekken, deze methode wordt nog steeds veel toegepast wanneer er geen loze leidingen aanwezig zijn.
Utp kabel trekken
Vragen? WhatsApp ons