...
Reviews

Wij scoren 9,3 van 10, berekend uit 89 reviews van klanten

Reviews klanten

Dat zegt misschien niet alles, maar het zegt wel veel

Reviews van Uw-WifiExpert.nl

Bekijk of schrijf een review

Plaats uw review
1
2
3
4
5
Review plaatsen
     
Annuleer
Schrijf beoordeling
Wifi Expert
gemiddelde score  
 15 reviews
 by pp

perfect!

 by Allow Frings

Zeer tevreden met het resultaat. TV, netwerk, wifi... alles werkt perfect. Alles wordt deskundig en met veel motivatie en overgave opgelost. Aanrader!

 by P.W. Burghgraaff

Daar ben je dan in Middelburg. Delta wil de kabel niet trekken voor de overgang naar glasvezel. En wie te benaderen? Zoek het maar uit, hoewel netjes gezegd.
Ibrahim kon al heel snel komen en Middelburg bleek niet te ver.
Wat de oude bekabeling zat alles tegen. Maar gezocht naar oplossingen en niet naar problemen! En deze samen gevonden. Ibrahim was ook niet te beroerd om een stap verder te gaan dan alleen de UTP-kabels leggen maar keek ook naar de aansluiting van de TV. Kortom: TOP geholpen.
Aanrader!!!

 by Jan-Willem

Snelle reactie, goed advies en vakkundige uitvoering. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

 by Peter

Samir is een topper! Supersnel geregeld dat ik een perfect coaxsignaal op zolder kreeg. Hij heeft heldere uitleg gegeven over wat het probleem was. Vooraf, bij het maken van de afspraak heeft hij duidelijk aangegeven wat de kosten zouden zijn. Verder geen verkooppraatjes om producten te slijten. Gewoon een goede vakman. Ik beveel uw-wifiexpert.nl zeker aan!!

 by Thijm

Ibrahim heeft vandaag werkzaamheden bij ons verricht. De integere houding en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden hebben ons een uitermate tevreden gevoel gegeven. Belangrijk is dat Ibrahim in een mum van tijd het probleem had opgelost en ons goed heeft geadviseerd. Grandioos in een woord.

 by Leen van Eck

Super snel wifi door jullie vakwerk nooit zo perfect en snel wifi gehad erg dankbaar voor de snelle en vakkundige service

 by Rob Peters

Snel en goed geholpen.

 by Rob

Snel en geheel naar onze wensen kabels getrokken.
Goed advies en klantvriendelijk

 by Hermans den Dunnen

Uw wifi Expert heeft bij ons alle kabels vervangen en een Wifi uitbreiding gemaakt. Onze kinderen kunnen nu op volle snelheid gamen zonder dat de boel hapert of vertraagd. Ben jullie heel erg dankbaar voor jullie uitstekende werkzaamheden. Goed in overleg en het is allemaal snel opgelost. Ook onze wifi is nog nooit zo snel geweest dank!

Herman den Dunnen

 by Jan van der Laan

Zeer tevreden na de diensten van Wifi Expert zowel bekabeld werkt nu overal perfect als Wifi op 3 etages! Bedankt voor jullie super snelle service en deskundigheid, we hadden dit al 5 jaar geleden door jullie moeten laten verhelpen!

 by Jacqueline van Looijengoed

Beste Uw-WifiExpert,

Vorige week woensdag mailde ik naar Uw-wifiexpert dat wij problemen hadden met onze tv, die steeds stil bleef staan, we hadden meerdere TP Link kastjes overal en dat gaf storing en de wifi was super slecht, we betaalden voor 1000mbits en kregen maar 80mbits binnen. Maar donderdag belden ze al of ze zaterdag konden komen. En daar was Ibrahim, hij ging vakkundig aan het werk en haalde onze coax aansluitingen (oud huis), maar het is mogelijk weg en maakte daar utp uitgangen, en weg was het stilstaandbeeld. Ook legde hij wat blasters door het huis en we haalden wel 920mbits, dus onze gamers thuis waren SUPERBLIJ, en wij ook want alles werkt zo goed nu. Hadden we dit maar eerder gedaan. Dank je wel Ibrahim. Groetjes Henk & Jacky

 by Emma de Jong

Ik heb eindelijk goed WiFi in huis.

 by Bram

Top service.

 by Sam

Mijn WiFi problemen waar ik al jaren mee zit, zijn eindelijk opgelost.
Kabels hebben ze getrokken en netjes weggewerkt. Ook is de afspraak snel gemaakt. Top dienstverlening is zeker aan te bevelen.

Vragen? WhatsApp ons