[wpseo_breadcrumb]

Heeft u problemen met uw netwerkbekabeling in uw nieuwbouwwoning of moet de netwerkbekabeling worden geinstalleerd of vernieuwd? Dan bent u bij ons aan het vertrouwde adres.

Netwerk kabels trekken in nieuwbouw

Tegen de tijd dat u dit artikel leest, hebben glasvezelkabels waarschijnlijk hun weg naar uw buurt gevonden. Maak altijd gebruik van de juiste kabels, deze kabels kan Uw-WifiExpert.nl uw tegen een betaalbare prijs leveren voor het voorbereiden van glasvezel en coax kabels.

Een aantal tips

Wanneer u digitale televisie wilt gaan aansluiten in uw nieuwbouwwoning dan heb je een Coax kabel of UTP-kabel nodig. Deze verbinden uw glasvezelaansluitpunt en de digitale ontvanger of TV-box.

Als u een huis bouwt, zijn er bepaalde stappen die u moet nemen om u voor te bereiden op de overgang naar glasvezel. U moet coaxkabels gebruiken die speciaal voor de tv zijn ontworpen, om overal digitale televisie te kijken in uw hele huis.

Coaxkabel

Coax dit is een van demeest voorkomende netwerkkabels in nieuwbouwwoning die wordt gebruikt in een tv-opstelling. Deze kabel voert het signaal van uw provider naar uw Digitale decoder of ontvanger. De coaxkabel heeft een connector die in een wandcontactdoos gaat en een connector aan het andere uiteinde die aan de achterkant van de digitale ontvanger of een antenneaansluiting wordt bevestigd. Bij sommige satellietschotels kunnen ook coaxkabels worden gebruikt voor backhaul-verbindingen.

Coax bekabeling wordt vaak gebundeld met andere huisbedrading zoals een telefoonlijn, internet of data.

Bepaal de juiste locatie voor uw Tv’s

Wanneer u gebruik wilt maken van meerdere televisies, dan heeft u mogelijk een aparte PVR (Personal Video Recorder) nodig. Deze zijn bij uw eigen provider te koop maar via ons ook te bestellen.

Tijdens het bouwen van uw nieuwbouwwoning is er vast rekening gehouden met loze leiding. Deze dienen voor UTP-kabels of Coax kabels voor uw televisie en internet. Dat houd in dat er naar alle ruimtes in uw woning een lege elektricien buis loopt om gemakkelijk kabels te trekken. En zo zijn de kabels ook nog eens keurig netjes weggewerkt.

Een expert voor al uw kabelzaken met een speciale focus op Wi-Fi. Hierdoor mogen we onszelf de echte Wi-Fi Expert noemen.

Jarenlange ervaring en expertise

Best beoordeeld
Meer dan 25 jaar ervaring
Snelle service

Bekijk werkwijze

Wij scoren een 9,1

Wij scoren een 9,1

100% van onze klanten beveelt ons aan.

Netwerkkabels nieuwbouwwoning

Wij zijn een vakkundig bedrijf dat de beste kabels levert en aanlegt voor alle soorten tv’s, netwerken, internet- en telefoonnetwerken.

Werkwijze

In 3 simpele stappen regelt u uw klus!

Kabel trekken

01.

Doe een aanvraag bij ons

Vul uw gegevens in via ons aanvraagformulier en laat ons weten waarmee we u van dienst kunnen zijn.
Utp kabels trekken

02.

Een afspraak inplannen

Wij bespreken telefonisch al uw vragen en maken een afspraak om zo snel mogelijk bij u op locatie langs te komen.
Kabels trekken

03.

Wij komen bij u langs!

We leveren alle benodigde materialen en zorgen ervoor dat uw problemen binnen een mum van tijd zijn verholpen.

De voordelen van uw-wifiexpert.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Best beoordeeld!

Wij scoren een 9.1! Dat zegt misschien niet alles, maar het zegt wel veel.

Meer dan 25 jaar ervaring

Als wij de situatie niet kunnen verbeteren berekenen wij geen kosten! Dat is onze garantie.

Snelle service

Kabelproblemen? Wij sturen u super snel een monteur die een oplossing zal bieden!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte. Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid! Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.
Aanvraag starten

Waarmee kunnen wij u helpen?

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.