Extra installatie service

De monteurs van Uw Wifi Expert leveren ook een extra service voor het monteren of installeren van:
Tv’s, Hifi, Bose, Ziggo, Horizon, KPN, Sonos, CI+,Chromecast, Universele Afstandsbedieningen, Kodi, Apple, Routers, Computers, Laptops, Mediaboxen en nog veel meer.

Extra service

Zoek je een monteur aan huis om je te helpen bij de installatie van je tv, Hifi, Bose, Ziggo, Horizon of KPN internet? Bekijk onze extra installatie en montage service:

Computer installatie

Heb je elders een PC aangeschaft of is je pc traag geworden en kan je zelf de oorzaak niet achter halen? Wij installeren nieuwe of gebruikte computers. Wij Installeren, configureren, en updaten je computer.
 

Tv/geluid Installatie

-Televisie ophangen (montage service)
-Instellen van zenders, zowel digitaal als analoog.
-Laatste software installatie.
-Apps installeren Smart tv
-Aansluiten Tv op (draadloos) internet.
-Aansluiten decoder, kabel, CI+Module.
-Aansluiten overige rand apparatuur.
-Aansluiten geluidsinstallatie (o.a. Sonos, Heos, Bose etc.)
 

Installatie service van alle internetproviders

Wil je niet langer wachten op de monteur van uw provider? Zodat je internetverbinding van bijvoorbeeld: Ziggo, KPN, of Horizon morgen al werkt? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op voor een installatie afspraak aan huis. De monteurs sluiten alle providers voor u aan.
 
Het opzetten van een verbinding met internet vereist een aantal elementen. Deze omvatten een modem, router, Windows- of Mac OS computer en relevante software. Deze elementen aan het werk krijgen kan lastig zijn, zelfs met professionele hulp.
 

Internet monteur aan huis

Allereerst controleren we uw internetverbinding voor u: bereikt internet u op de juiste manier? Dan kunnen we verbinding maken met de modem en router net zoals het apparaat dat je hiervoor wilt gebruiken.

Dan kunnen we wifi configureren en verbinden zodat je ook op mobiele apparaten de gewenste verbinding hebt. Sterker nog, we gaan pas weg als alles werkt op uw digitale apparaten.

Moeilijkheden om verbinding te maken met het netwerk of niet weten waarom het apparaat geen verbinding kan maken, treden meestal verwarrend op. Met de hulp van een monteur aan huis kunnen deze problemen worden opgelost.

Onze werkwijze: in 3 simpele stappen regelt u uw klus!

Start aanvraag

Overige installatie diensten:

Perfect Wifi

Uw Wifi Expert biedt de totaaloplossing voor stabiele wifi in het hele huis, bedrijf of kantoor. Signaal verbetering en uitbreidingen voor een perfecte Wifi dekking

Meer info

TV-signaal verbeteren

Onze monteurs zorgen dat u kunt genieten van een goed digitaal beeld op al uw TV’s. Onze monteurs trekken indien nodig nieuwe coaxkabels voor een perfect TV signaal.

Meer info

Binnenhuisbekabeling

Heeft u problemen met uw binnenhuisbekabeling? Of moeten er nieuwe kabels aangelegd worden? Wat uw problemen ook is, wij lossen ze op.

Meer info

Sneller op locatie en minder CO2-uitstoot

Onze monteurs maken het verschil. Het liefst een fiets, aangedreven door donker brood. Is er echt geen andere manier? Dan rijden we de groene auto op de elektriciteit. Omdat de afstand bijvoorbeeld te groot is, werken we door heel Nederland. Maar dankzij Wifi Expert bespaar je maar liefst 50 tot 60% aan CO2-uitstoot.

Ons doel is om in 2025 volledig CO2-neutraal te zijn in onze bedrijfsvoering en verkeersstromen.

 

De voordelen van uw-wifiexpert.nl

  • 25 jaar ervaring
  • Snelle service op locatie
  • Eerlijke prijzen

Expert op het gebied van een snel wifi signaal en het oplossen van storingen aan uw wifi netwerk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanvraag starten
 
Vrijblijvende offerte aanvraag wifi expert
Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte.
 
Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid!
 
Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Nieuwe aanvraag bij Uw Wifi Expert
Naam
Naam
Selecteer uw dienst

Internet installatie

Hulp nodig bij het installeren van je internetverbinding of alles-in-één pakket? We verzekeren u dat u zorgeloos kunt genieten van een verbinding die op de juiste manier is aangesloten. Zo voorkom je veel problemen in de toekomst. Wij zijn inzetbaar voor spoedleveringen en kunnen uw aansluiting in zeer korte tijd installeren hardwarematig en softwarematig).

Het installeren van een bekabeld internetnetwerk thuis of op het werk is belangrijk. Daarom komen we naar u toe voor een gratis opname. Wat wil de opdrachtgever, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn de kosten? Wij geven eerlijk advies en hechten veel waarde aan kwaliteit en structuur. Bij het aanleggen van een bekabeld internetnetwerk gebruiken we gecertificeerde kabels.

Waarom kiezen voor
Uw-WifiExpert.nl?